torrent velama-épisode-à-téléchargerpdf | Laura Clifton | Watch show
STAFABAND
STAFABAND - Download Lagu MP3
Download Lagu dari Ella - Sembilu (LIVE) Mp3 Terbaru. gudang Lagu Ella - Sembilu (LIVE) mp3 gratis hanya untuk review / referensi sebelum anda membeli lagu yang asli,Belilah CD original dan atau music nya di Itunes atau gunakan NSP/I-RING/RBT agar Musisi kesayangan anda dapat terus berkarya.
Title Ella - Sembilu (LIVE)
Duration 5:59
Bitrate 192kbps/256kbps/320kbps
Play 1048545 x
Produced by manakian nan
Source Youtube Music

Download Mp3



di petik dari HMI 1995,bagi aku inilah perfome ella yg terbaik apabila dia nanyi lagu sembilu, di mana mana kaca tv ( diluar tv tak tau la cam na ella nyanyi lagu sembilu nie..)sebab ella jarang sekali nyanyi lagu ni dgn full ,dan serius.
selalunya ella akan beri mic tu kat penonton bila nyanyi lagu nie..bagi aku tak best lah kalau selalu buat cam tu sebab lagu ni lagu FEEL ...org lebih suka kalau ella nyanyi lagu ni dgn full dan serius..sebab penonton akan terpaku kalau ella nyanyi lagu ni dgn baik..walaupun mengunakan key note rendah..
ianya berlaku bila ella perfome kat IB tahun lepas (2010) ella tak full nyanyii lagu nie...frust jugak aku tgok.apa apa pun aku tetap peminat no:1 ella! :-)


Ella - Sembilu HQ Ella - Sembilu HQ
Sembilu by Ella Sembilu by Ella
ELLA - BERLAYAR TAK BERTEPIANㅣORIGINAL CLIPㅣDIAZBOX TUBE ELLA - BERLAYAR TAK BERTEPIANㅣORIGINAL CLIPㅣDIAZBOX TUBE
Ella - Pengemis Cinta Ella - Pengemis Cinta
Siti Nurhaliza - Wajah Kekasih (1997) Siti Nurhaliza - Wajah Kekasih (1997)
#ABPBH30 | Persembahan Ella #ABPBH30 | Persembahan Ella
Awie - Sejati (live) Awie - Sejati (live)
Ella - Sembilu + Layar Impian + Nuri Ella - Sembilu + Layar Impian + Nuri
Ella - Baldu Biru (Duet Bersama Awie) Ella - Baldu Biru (Duet Bersama Awie)
Ella & Awie   Dua Insan Bercinta feat Joe Wings Ella & Awie Dua Insan Bercinta feat Joe Wings
Search - Isabella Search - Isabella


© 2017 STAFABAND